Τo Μπακάλ by Elia Lemoni σας προσκαλεί στο τρίτο κατά σειρά premium δείπνο οινοπαραγωγών την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Την παρουσίαση της βραδιάς και το γευστικό ταίριασμα των κρασιών με τα πιάτα που θα τα συνοδεύσουν έχουν επιμεληθεί ο κ. Ελευθέριος Δουκίδης – Οινοχόος του κτήματος και ο κ. Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης.

Κόστος συμμετοχής: 25€/άτομο

Wine & Dine menu

Welcome
Yliana Sparkling, Μαλαγουζιά, Ασσύρτικο, Λημνιό, Αφρώδης Φυσικός Λευκός Ξηρός

Μαλαγουζιά 2018, ΠΓΕ Χαλκιδική Bio
ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Chateau La Grand Blanc, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Λημνιό, ΠΓΕ Σιθωνία Bio
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ

Granduca Rose 2018, Syrah, Mourvedre, Cinsault, Ροζέ Ξηρός Ποικιλιακος Bio
ΓΑΡΙΔΑ ΤΕΜΠΟΥΡΑ

Magnus Baccata 2015, Syrah 50%- Cabernet Sauvignon 50%, ΠΓΕ Σιθωνία Bio
ΜΙΝΙ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΠΡΙΟΣ

Chateau Porto Carras 2009, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Λημνιό, ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνος Bio
ΟΥΡΑ ΜΟΣΧΟΥ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

Κάθετη δοκιμή
Chateau Carras  2009 – 2004 – 2001 !!!

Poem 2016, Λημνιό 100%, Ερυθρός Φυσικώς Γλυκύς από λιαστά σταφύλια
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ / Super foods