Τo Μπακάλ by Elia Lemoni σας προσκαλεί στο τρίτο κατά σειρά premium δείπνο οινοπαραγωγών την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.
Την παρουσίαση της βραδιάς και το γευστικό ταίριασμα των κρασιών με τα πιάτα που θα τα συνοδεύσουν έχουν επιμεληθεί ο κ. Ελευθέριος Δουκίδης – Οινοχόος του κτήματος και ο κ. Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης.
Κόστος συμμετοχής: 25€/άτομο
Wine & Dine menu
Welcome
Yliana Sparkling, Μαλαγουζιά, Ασσύρτικο, Λημνιό, Αφρώδης Φυσικός Λευκός Ξηρός
Μαλαγουζιά 2018, ΠΓΕ Χαλκιδική Bio
ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
Chateau La Grand Blanc, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Λημνιό, ΠΓΕ Σιθωνία Bio
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ
Granduca Rose 2018, Syrah, Mourvedre, Cinsault, Ροζέ Ξηρός Ποικιλιακος Bio
ΓΑΡΙΔΑ ΤΕΜΠΟΥΡΑ
Magnus Baccata 2015, Syrah 50%- Cabernet Sauvignon 50%, ΠΓΕ Σιθωνία Bio
ΜΙΝΙ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΠΡΙΟΣ
Chateau Porto Carras 2009, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Λημνιό, ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνος Bio
ΟΥΡΑ ΜΟΣΧΟΥ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
Κάθετη δοκιμή
Chateau Carras 2009 – 2004 – 2001 !!!
Poem 2016, Λημνιό 100%, Ερυθρός Φυσικώς Γλυκύς από λιαστά σταφύλια
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ / Super foods