Τo Μπακάλ by Elia Lemoni σας προσκαλεί στο δεύτερο κατά σειρά premium δείπνο οινοπαραγωγών την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Την παρουσίαση της βραδιάς και το γευστικό ταίριασμα των κρασιών με τα πιάτα που θα τα συνοδεύσουν έχει επιμεληθεί ο γνωστός οινοκριτικός και σύμβουλος οίνου κος. Παύλος Γκέγκας.

Wine & Dine Menu

Welcome Cocktail
Deus Biancο, ΠΓΕ Αχαΐα
Φυσικός ημίγλυκος ημιαφρώδης λευκός οίνος

Μοσχάτο 2018 Μέγα Σπήλαιο, ΠΓΕ Αχαΐα, 100% Μοσχάτο
Σαλάτα με κινέζικο λάχανο, ψητό φινόκιο και ροδάκινα κονφί με ginger lime dressing

Μαλαγουζιά 2018 Μέγα Σπήλαιο, ΠΓΕ Αχαΐα, 100% Μαλαγουζιά
Τορτελόνι γεμιστό με μους φέτας σε κρέμα πράσινου μήλου

Cuvee III Ερυθρό 2016, Μέγα Σπήλαιο, ΠΓΕ Αχαΐα, Μαυροδάφνη 40 %, Cabernet Sauvignon 40%, Αγιωργίτικο 20%
Πρόβειο prosciutto με συκομαΐδα, κροκάν από φουντούκια και chutney κρεμμυδιού

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό 2012 (The Grande Cave), ΠΓΕ Αχαΐα, Μαυροδάφνη 60%, Μαύρο Καλαβρυτινό 40%
Μοσχαρίσια μάγουλα ραγού με πουρέ σελινόριζας , ψητές πατάτες Περού και baby καρότα

Vin Doux  Σάμος 2018, ΠΟΠ Σάμος, Μοσχάτο Σάμου 100% – Οίνος φυσικός γλυκός
New York cheese cake με γλυκό κουταλιού μανταρίνι και περγαμόντο

Σημ. Το σετ των κρασιών του δείπνου θα είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή για όλους τους συμμετέχοντες με δωρεάν κατ’οίκον παράδοση.