Τρώς στο Μπακάλ; Είναι ελληνικό. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θέλουμε!
Τρώς στο Μπακάλ; Είναι χειροποίητο. Όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε σχεδόν τα πάντα στον πετρόφουρνό μας.
Τρώς στο Μπακάλ; Είναι φτιαγμένο με ελαιόλαδο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Τρώς στο Μπακάλ; Είναι φρέσκο, όχι κατεψυγμένο. Γιατί αν δεν αρέσει σε μας, δεν το σερβίρουμε στους πελάτες μας.
Τρώς στο Μπακάλ; Αυτό που τρως μαγειρεύεται με μεράκι και σερβίρεται με φροντίδα.
Είναι το πιάτο σου και πρέπει να ικανοποιήσει τον απαιτητικό σου ουρανίσκο.
Τρώς στο Μπακάλ; Θα το γευτείς σε έναν χώρο smoke free, όπου τριγύρω σου θα δεις τον ζωντανό κόσμο της πόλης, ανθρώπους με νεανικό πνεύμα, οι οποίοι το Σαββατοκύριακο θα χαρούν το γεύμα τους με μουσική συνοδεία DJ.